Stagiair(e) Kwaliteitssysteem

Laevo B.V.

Locatie: Delft
Functie: Stagiair(e)
Opleidingsniveau: HBO of hoger

Wie zijn wij?

Laevo ontwikkelt en verkoopt exoskeletten die rugklachten voorkomen. Dit zijn pakken die ervoor zorgen dat een voorovergebogen werkhouding zo wordt ondersteund dat de onderrug wordt ontlast. Binnen Laevo werken wij met een klein (ca. 10 personen), jong (gemiddelde leeftijd 35) team met veel verschillende specialismen.

Wat ga je doen?

Laevo volgt de richtlijnen van ISO 13485 en ISO 9001 en het Laevo exoskelet is een Medical Device Klasse I product en in het komende half jaar willen wij switchen naar een ander software pakket voor ons kwaliteitsmanagement systeem. Hiervoor moeten niet alleen procesbeschrijvingen voor worden overgezet maar ook weer worden aangescherpt.

Wij hebben jou nodig voor 32 – 40 uur per week. Standplaats Delft. Binnen een projectteam van 4 personen ga jij met de volgende taken aan de slag:

  • Ondersteunen bij het inrichten van het nieuwe QMS.
  • Overzetten en aanscherpen van alle procesbeschrijvingen.
  • Ondersteunen bij het uitvoeren van diverse interne audits.
  • Helpen bij het verbeteren van de Quality Awareness binnen het bedrijf.

Wat bieden we jou?

Een stageplaats in een fijn team met een goede sfeer en veel flexibiliteit en verantwoordelijkheid. Je zal goede begeleiding krijgen en nauw samenwerken met het projectteam. Daarnaast ontvang je een maandelijkse stagevergoeding ter hoogte van € 250 ,- netto per maand, inclusief reiskosten.

Wie ben jij?

Een serieuze, gemotiveerde HBO of Universitaire -stagiair van de opleiding MER of (Technische) Bedrijfskunde. Enige affiniteit met de hierboven beschreven context is gewenst. Je doorziet de kern en samenhang van werkprocessen. Daarbij verwachten wij dat je goed zelfstandig kunt werken, analytisch bent en je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Heb je interesse in deze stageplaats of andere vragen en/of opmerkingen. Neem dan contact op met Rianne van der Valk via rianne@laevo.nl of 015 3020 025.