Vorige week werden we door meerdere lezers van onze nieuwsbrief geattendeerd op een uitzending van Eenvandaag op 24 november. De titel van de uitzending is: “Misstanden distributiecentra AH en Jumbo“.

De meest gehoorde reactie is dat de Laevo “toch zou kunnen helpen met het ontlasten van de medewerkers van deze distributiecentra”. Het is verleidelijk om meteen met “ja” te antwoorden, echter zo kort door de bocht kunnen we niet gaan.

Bij vrijwel alle gesprekken die wij voeren met geïnteresseerde bedrijven en klanten merken we dat duurzame inzetbaarheid van medewerkers hoog op de agenda staat. Dat is een vereiste voor een goed resultaat van de aanpak tot een verbeterde duurzame inzetbaarheid.

Het dragen van de Laevo resulteert in het algemeen tot een afname van rugpijn (rugklachten) bij het uitvoeren van dezelfde werkzaamheden, het energie efficiënter werken (men heeft meer energie over aan het einde van de werkdag) en in sommige gevallen tot een hogere productie.

Een geïnteresseerde partij kan een werkplekanalyse aanvragen. De analyse laat zien op welke plekken van het logistieke proces de medewerker gebaad is bij het dragen van een Laevo en voorspelt wat de mogelijke uitkomsten kunnen zijn.

Uit de logboeken die wij bijhouden laten we hieronder enkele reacties zien van gebruikers van de Laevo:
Normaal na de avonddienst moet ik iemand vragen mijn veters los te doen, dat lukt me dan niet meer zelf. Maar na een avonddienst met Laevo had ik nog veel energie en ben ik zelfs nog een hele tijd opgebleven.” – Medewerker van de firma Denekamp.

Wat valt op aan de Laevo? dat ik hem zeker als hij uit staat nauwelijks meer opmerk (…) hij is licht en zit niet in de weg” – Christian Blokland van MCH.

Ik wil niet meer zonder de Laevo” – Kenneth Hoen van Portena.

Graag komen wij met nog meer bedrijven in contact die de duurzame inzetbaarheid van medewerkers hoog op de agenda hebben staan. Voor meer informatie stuur je een mail naar Laevo of bel je 015-3020025 en vraag naar Duncan Treffers