Laevo in de logistiek

Rugbelasting in de logistiek

Door de ongunstige houdingen en de repeterende aard van de werkzaamheden is onze ervaring dat rugklachten één van de meest voorkomende arbeidsrisico’s zijn binnen de sector logistiek!

Wil je weten hoe de Laevo jou kan ondersteunen bij je werkzaamheden? Of hoe de Laevo rugklachten kan voorkomen en verhelpen bij jouw medewerkers? Neem dan contact met ons op.

Werknemer

Energieker werken zonder rugpijn

Energieker werken zonder rugpijn

Als werknemer binnen de logistiek wordt er veel van je gevraagd. Om je werk uit te kunnen voeren en te genieten van de tijd buiten het werk om, wil je pijn in de rug voorkomen. Hoe schat jij in dat je jouw werk op latere leeftijd vol kan blijven houden?

Werkgever

Minder verzuim

Minder verzuim

Als werkgever wil je dat jouw medewerkers veilig en gezond kunnen blijven, zowel op het werk als thuis. En jij weet, een blije en fitte werknemer is eerder bereidt om hard voor je te blijven lopen. Besteed jij voldoende aandacht aan de fysieke belasting waar jouw medewerkers aan worden blootgesteld?
Ik ben helemaal gewend aan de Laevo. Ik voel hem niet eens meer!
W. Jansen , Pon Logistics
De Laevo is ideaal voor het tillen van de fietsen. Ik wil niet meer zonder!
J. Popma, Portena Logistiek
De Laevo helpt me tijdens het tillen van de radiatoren. Hierdoor ben ik aan het einde van de week veel minder moe… dat heeft mijn vrouw ook gemerkt…
M. Koot, RENSA