STAGIAIR MARKETING COMMUNICATIE

HBO / WO-niveau

 

 ORGANISATIE

Laevo BV (www.laevo.nl) bestaat uit een aantal jonge maar vooral enthousiaste ondernemers met een geweldig product; de Laevo. De Laevo is een exoskelet dat is ontworpen om rugklachten te voorkomen door het bieden van (rug)ondersteuning bij langdurig voorovergebogen – en/of veelvuldig til-en bukwerk. Wij bieden bedrijven een hulpmiddel die de duurzame inzetbaarheid van de werknemers garandeert.

De wereld van de exoskeletten is flink in beweging en al deze ontwikkelingen brengen veel marketing- en communicatie werkzaamheden met zich mee. Wil jij met ons meedenken over een nieuwe website, nieuwe folders, (digitale) nieuwsbrieven en een ‘social media’ campagne, en nog veel meer? … dan willen wij jou graag spreken.

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Als stagiair marketing en communicatie heb je een ondersteunende rol en ben je uitvoerend verantwoordelijk voor diverse marketing en communicatie activiteiten. De onderstaande taken zullen van jou gevraagd worden:

– het vergroten van de zichtbaarheid en vindbaarheid van onze organisatie en product door middel van offline maar met name ook online marketing (website, social media, google analytics);
– het schrijven van teksten en het up-to-date houden van het marketingmateriaal en de website;
– het ontwikkelen van PR materialen zoals folders, brochure ed.

FUNCTIE-EISEN
– Je volgt een marketing en/of communicatie opleiding.
– Je bent bekend met WordPress, Adobe Photoshop en Adobe Indicator.
– Je kunt goed zelfstandig werken, maar functioneert tevens goed in groepsverband.
– Bovenal iemand die enthousiast is.
– Fulltime dagen beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden.

GEÏNTERESSEERD?

Schrijf … of laat zien … in een half A-4tje waarom wij van geluk mogen spreken dat jij bij Laevo stage komt lopen.

Stuur je CV en motivatie naar info@laevo.nl. Kijk voor meer informatie op onze website www.laevo.nl of neem contact op met Rianne van der Valk via 015 30 20 025.